Bel ons: 020 785 47 45

Unieke Website laten maken

Heeft u een specifieke wens waarbij een standaard template niet voldoet aan uw behoeftes? U kunt dan een unieke website laten maken bij ons. Wilt u het liefst een originele webdesign hebben dat gebaseerd is op uw huisstijl? Wij kunnen dit voor u maken! Dankzij onze creativiteit hebben wij tot nu toe hele mooie webdesigns gemaakt. Zie ons portfolio voor een overzicht van unieke websites die we ontwikkeld hebben.
Heeft u behoefte aan een webapplicatie dat ontwikkeld moet worden? Ook hier kunnen we u bij helpen! Wij kunnen allerlei wensen vertalen naar webapplicaties of webmodules.


webdesign

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf.

Uw website moet de bezoekers gelijk een juist beeld geven van uw onderneming. De eerste indruk is tenslotte erg belangrijk. Een nieuwe website met een geheel nieuw ontwerp kan leiden tot meer bezoekers waardoor uw website populairder wordt dan ooit. Elke klant is een nieuwe uitdaging voor ons. Wij verzorgen ieder klant dan ook een uniek ontwerp. De design wordt altijd gebaseerd op uw wensen en uw huisstijl. Na het eerste concept geven wij u de ruimte om wijzigingen/aanvullingen door te geven. Door zo te werken trachten wij de optimale klanttevredenheid te bereiken.


DALL heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat uw website een succes wordt.

Of u nou een technische achtergrond heeft of niet, u krijgt de mogelijkheid om zelf uw website te beheren door simpelweg in te loggen en gemakkelijk met een editor de inhoud van uw webpagina’s aan te passen. Dit wordt ook wel een CMS systeem genoemd. CMS staat voor Content Management Systeem waarmee aan de gebruikers een mogelijkheid wordt geboden om gemakkelijk de inhoud van hun website te wijzigen. Zo houdt u uw website altijd ‘up to date’! Met onze eigen op maat ontwikkelde CMS systeem bieden wij u de volledige vrijheid om uw wensen te realiseren.

gz_oyuncu-turkler_10-aralikjpg_07.12.2013_f5ad6ba


go

Hoog in Google

Ik heb een website laten maken maar mijn website wordt niet (goed) gevonden op de zoekmachines, hoe krijg ik dit toch voor elkaar? Dit is een vraag die niet snel te beantwoorden is want heel veel factoren kunnen hier een rol in spelen. Als we zo’n website willen onderzoeken dan kijken we eerst naar of de website zoekmachine vriendelijk is gebouwd. Dit heeft namelijk een grote impact op het vindbaarheid in de zoekmachines. De websites die bij wij ontwikkelen worden standaard zoekmachine vriendelijk gemaakt. Hiermee wordt een goede basis gelegd om uw vindbaarheid in de zoekmachines aanzienlijk te vergroten.