Bel ons: 020 785 47 45

Goedkope website laten maken

Goedkope website laten maken, wie wil dat nou niet?

Je kent het gezegde wel; goedkoop is duurkoop. Toch is het niet altijd het geval. Vooral als je een goedkope website wilt laten maken wil dat niet per definitie zeggen dat het van slechte kwaliteit moet zijn. Als u een goedkope website bij ons laat maken dan krijgt u alsnog een website met een hoge kwaliteit. De prijs wordt namelijk bepaald aan de hand van uw aantal wensen en de functionaliteiten die we erin moeten verwerken. De kosten om een website te laten maken kunnen daarom zeer variërend zijn. Deze kosten worden bepaald door veel factoren. We luisteren daarom eerst naar wat uw verwachtingen zijn van de website die u wilt laten maken. Wij proberen zoveel mogelijk te achterhalen of u een informatieve website wilt of juist een dynamische website. Welke functionaliteiten u terug wilt zien op uw website. Denk aan een fotogalerij, videogalerij, gastenboek, social media koppeling etc. Dit bespreken we allemaal bij het eerste gesprek dat we voeren. Aan de hand van uw wensen bepalen we samen welk website pakket het meest bij u past. Of u in aanmerking komt voor een goedkope website of een dure website bepaalt u eigenlijk helemaal zelf. Lees verder onze werkwijze.


goedkope website laten maken

De mobiele apparaten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

Er wordt met de mobiele apparaten heel veel gesurft op het internet. Om voor een optimale webervaring te zorgen, maken wij steeds meer responsive websites. Responsive wil zeggen dat het ontwerp van de website mee schaalt met de afmetingen van het scherm zonder dat het de leesbaarheid en de bruikbaarheid van de website wegneemt. Hierdoor laadt de website aanzienlijk snel op en is zeer gebruiksvriendelijk.


Hoog in Google

Ik heb een website laten maken maar mijn website wordt niet (goed) gevonden op de zoekmachines, hoe krijg ik dit toch voor elkaar? Dit is een vraag die niet snel te beantwoorden is omdat heel veel factoren hier een rol in kunnen spelen. Als we zo’n website willen onderzoeken dan kijken we eerst naar of de website zoekmachine vriendelijk is gebouwd. Dit heeft namelijk een grote impact op het vindbaarheid in de zoekmachines. De websites die bij wij ontwikkelen worden standaard zoekmachine vriendelijk gemaakt. Hiermee wordt een goede basis gelegd om uw vindbaarheid in de zoekmachines aanzienlijk te vergroten.

hoog in google