Bel ons: 020 785 47 45

Werkwijze

 • Stap1: Start van project

  Voordat wij aan een project beginnen is het voor ons heel erg belangrijk om te weten wat uw wensen en verwachtingen zijn van de website. Zo is voor u ook belangrijk om te weten wat u van ons kunt verwachten en wat onze werkwijze is. Daarom nodigen wij u uit voor een ‘eerste gesprek’ om de vraagtekens weg te werken. Tijdens het gesprek proberen wij zoveel mogelijk uw wensen aan te horen. We denken actief met u mee en bespreken de mogelijkheden. Aan het eind van het gesprek maken we een aantal afspraken en bespreken duidelijk hoe we het verder gaan aanpakken en wat u van ons kunt verwachten. Hiermee maken wij een start aan het project.

 • Stap2: Offerte en aanbetaling

  Nadat we uw wensen hebben aangehoord stellen wij een offerte voor u op. Heel vaak berekenen we het totaal bedrag tijdens het gesprek uit en geven dit ook aan zodat u precies weet wat het straks voor u allemaal gaat kosten. Als er specifieke wensen zijn dan wordt er intern eerst een overleg gedaan om de kosten te kunnen bepalen. We stellen een offerte op met alle punten die we besproken hebben en sturen u dit per email op. Als u akkoord gaat met de offerte dan dient u de helft van het offerte bedrag als aanbetaling te doen. Hierna beginnen we met de werkzaamheden.

 • Stap3: Aanlevering van inhoud website

  De inhoud van de website( teksten, logo, foto’s etc) dient tijdig (digitaal) aangeleverd te worden. Het liefst willen we dit meteen bij het begin al ontvangen.

 • Stap4: Webdesign en goedkeuring

  Het verloop van de webdesign fase is afhankelijk van het pakket dat u heeft gekozen. Als u een wordpress pakket aanschaft gaan wij op zoek naar een template die aan uw wensen voldoet qua design en functionaliteit. We selecteren drie verschillende templates en leggen dit aan u voor. U maakt een keuze uit deze templates. Hierna doen wij de installatie en de configuratie van deze template zoals deze bij het eerste gesprek al was besproken.

  Als u een unieke website laat maken dan maken we een webdesign gebaseerd op uw (specifieke) wensen. We doen eerst een uitgebreid markt onderzoek in uw branche om op de hoogte te zijn van wat hype is binnen dat branche. Na het onderzoek beginnen we met het daadwerkelijk designen van uw website. Uiterlijk binnen een week laten we u het design-concept zien. U kunt dit bekijken en uw bevindingen/aanpassingen aan ons doorgeven. We passen deze toe en laten we het hierna nogmaals aan u zien. Zo werken wij toe aan een “final” design voor uw website die al uw specifieke wensen bevat.

 • Stap5: Bouwen van de website

  Als u de webdesign goedkeurt of een keuze heeft gemaakt welke template u graag wilt hebben dan gaan we daarmee door naar de ontwikkel fase. Als we klaar zijn met het ontwikkelen dan zetten we de website op een demo omgeving zodat u de website kunt bekijken en testen. Als u opmerkingen of aanpassingen heeft dan kunt u deze doorgeven zodat we het kunnen doorvoeren voordat de website online wordt gezet.

 • Stap6: Opleveren van de website

  De oplevering van de website gebeurt nadat de website getest is op zoekmachine vriendelijkheid en performance. Ook dient de factuur van de website al overgemaakt zijn waarna wij de website live zetten.